Åh, jag bara känner att den här dagen är hur bra som helst!
En väl strukturerad dag på k7.
Vackert väder, vilket innebär att jag kan äta min lunch nere vid kanalen.
Längtar redan till promenaden hem i eftermiddag.

Btw! Igår utmanade Pike och jag ödet lite grann. Vi gick över västra kyrkogården på väg hem från dagmatte Angelica. Jupp, Västra, där det finns vildsvin som jagar folk! Vad gör man inte för lite vardags spänning? 😉
Men det gick bra, ingen gris så långt ögat kunde nå. Vi passade även på att hälsa på Momma. Plockade en liten bukett med vitsippor, jag minns inte om hon gillade vitsippor men jag vet att hon hade gillat en liten bukett vilket som. Pike passade på att sola medans jag satt och pratade lite. Känns alltid väldigt bra att gå förbi där, att få prata lite grann även om det kanske låter fånigt för dem som går förbi.