Måste slänga in lite gott och blandat. Jag börjar från början.

Förra veckan träffades Helena och jag för en promenad i Slottskogen. Vi hade tur för det var alldeles underbart väder och både hennes Casper och Pike var på gott humör. Det är därifrån den första bilden kommer.

Bild nr 2 tog jag igår på Kungsportsplatsen runt lunchtid. Någon har gerilla saboterat Telenors iPhone reklam med ett eget budksap som jag tycker är fint.

Bild nr 3 är spårvagnshållplats som Pike och jag promenerad förbi på väg från dagmatten alldeles nyss. Det är ngn som vårpyntat Sannaplans hållplats alldeles jätte fint.

promenad kommuniceramera sannaplan

Jag ska länka till en film också alldeles strax. Det var när Pike och jag gick över Västra kyrkogården (vi hälsade på Momma) så slog det mig att hela kyrkogården är faktiskt full av liv! Inte någon annanstans på hela promenaden kunde jag höra så många olika fåglar. Helt otroligt vackert, men i brist på bandare så fick mobilen rycka in. Ska bara konvertera filmen till rätt format så tjoffar jag in den med.