För er som undrar kan jag lite snabbt förklara varför jag fixar så mycket med menyn till höger. Det är helt enkelt för att jag inte riktigt är säker på vad jag vill ha där ännu.
Två funktioner är helt givna; ”Sök” och det ”Fullständiga arkivet”

Men de andra sakerna då?

I blocket ”Saker jag skriver mest om” ser du flera olika ord. Och detta är lite roligt faktiskt för fr.o.m. nu taggar jag upp alla min inlägg med ”etiketter” som är passande för just det inlägget och det är de ”etikett” orden som du ser där. Om du klickar på ett av orden så får du fram alla inlägg som hittills är taggade med den ”etiketten”. Och som du kanske förstår så är det den ”etiketten” som jag använder mej mest av som syns bäst 🙂

I blocket ”chamomilla @ twitter” kan du läsa de mikroblogg inlägg som jag skickar via mobilen.

Kanske blev det liiiite klarare nu? Slänger jag in några nya block så lovar jag att förklara dom med