Jag vaknade för en timma sen och har sedan dess leagt i sängen och försökt få Daniel att inse att det vore en bra idé om han gick upp och fixade frukost till mej. Men det gick absolut inte så nu sitter jag här, framför datorn i köket och tittar på medans havregrynsgröten bränner fast i botten på kastrullen. Denna dagen har ingen potential alls!

Den skulle kunna ha det, om min huvudvärk försvinner och om jag får någon slags livslust tillbaka.

Eller om Fru Pantzarvagn trotsar snön och kommer in till stan för Fotomässan. Annars tar jag hunden och går. Till att börja med ska jag knalla ner till Stena Terminalen och kolla om den herrelösa cykeln verkligen är låst. Är den inte det så tar jag den och går hem (Ja, jag har ett problem. Nej, jag är inte beredd att söka hjälp). Annars knallar hunden och jag in till stan och tar en buss ut till Farmor och Farfar.

Är chansen större att jag faktiskt får fika om jag ringer innan jag är utanför deras port eller tror du det går bra att bara dyka upp?

Men som sagt. Det hela beror på Fru Pantzarvagn och om cykeln är låst.