Det bidde ingen promenad i Sandsjöbacka då kära Daniel hemskt gärna ville programmera. Så det var bara att sätta på Pike selen och hugga tag i flexit och knalla till Slottskogen istället. Och för att Pike skulle få det där ”lilla extra” så gick vi faktiskt stora varvet + upp bland djurhagarna!

Så idag har Pajjen mött (förutom alla andra hundar) kronhjort, gotlandsruss och älg! Hjortarna gjorde han sitt bästa för att skrämma (sprang framotillbaka vid stängslet, skällde o lekte helikopter med svansen) 🙂 Gotlandsrussen vad tydligen jätte läskiga så dom klappade bara jag*lycka* och sen ville Pike bara lukta av min hand. Och älgarna… Ja du frågan är om Pike ens märkte av älgarna. Själv tycker jag att dom är obehagliga och Pike gjorde inte mycket väsen av sej alls när vi knallade förbi deras inhägnad. Totalt tog det 1 timma och 20 min och då gick vi verkligen på varenda småstig dessutom.
Nu ligger det en trött och mycket nöjd hund nere på mattan under soffbordet. Och Daniel o jag kan med gott samvete gå på bio kl. 15