Idag är verkligen en me myself & i dag. Jag sov väldigt länge med egna mått mätt, gick inte upp förrens 9.30 då var det dags för julkalendern, två avsnitt t.o.m för vi missade gårdagens och laddade ner dagens avsnitt. Så vörtbröd, julskinka thé och lussekatt bidde det till frukost. Sen lite snabbfix och så åkte vi till tippen för en runda där. Nu är vi tillbaka igen och Daniel var snäll nog att gå ner till ICA och köpa ECO morötter till mej. 🙂

Och visst jag var nöjd med det… Tills för en litenliten stund sen. Jag vart dösugen på cocacola!

Sagt o gjort jag drog på mej koftan tog två tjugor från portmonnän och gick över gatan till ICA. Jag tänkte vara snäll nog och köpa med mej ngra öl till söta Daniel. Men det satte minsann killen i kassan stopp för! Vadå ”Kan jag få se din legitimation?” Jodå visst blev jag lite förolämpad… Ännu mer när jag faktiskt kom på att jag inta hade min legitimation med mej ens en gång.. Så jag gick tillbaka över gatan hem och hämtade min legitimation. Tillbaka ner till ICA och ”In your face le legitimation” förolämpning två: ”83:a Oj, du är ju t.o.m. äldre än mej!”

Suck