Bästa receptet för dom godaste choklad(neger)bollarna någonsin!

100 g smör
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
3 dl havregryn
3 msk kallt starkt kaffe
pärlsocker eller annan garnering

Smält smöret och låt puttra en kort stund.

Rör ihop socker, kakao, havregryn, kaffe och smöret. Ställ in i kylskåp så att smeten stelnar lite, ca 1 timme.

Forma bollar. Rulla i pärlsocker (gärna mångfärgat), kokos eller annan garnering. Servera till kaffet.

Dom är så goda att tom Pike försökte äta en igår. Det är konstigt för tydligen är det ngnting i Kakao som är supergiftigt för hundar, men den infon har Pike inte tagit del av alls. Han fullkomligt ÄLSKAR allt med kakao men igår blev det helt galet, i et toövervakat ögonblick så lyckades Pike norpa en boll från soffbordet och jag sprang omkring heeela lägenheten och han tuggade allt vad han kunde och dreglade massor. Men jag är precis lika envis som honom så när jag väl fick tag på honom fick jag ut det allra mesta ändå.