Efter varje kurstillfälle med Linda på Hundreviret så blir jag otroligt trött, vilket kanske inte är det bästa iom att kurstillfällena är lagda på lunchtid under arbetsdagen.

Men det är så givande! Pike har äntligen fattat till fullo att vi bestämmer och att vi faktiskt klarar av att fixa grejer, att han inte behöver vara ’on top of things’ utan det är vårt jobb. Och som jag sa till Linda idag när hon frågade hur jag tyckte hur det har gått.
’- Det känns alltid bra efter ett kurstillfälle men det känns ännu bättre efter typ 2 dagar när vi har hunnit befästa de nya villkoren ordentligt’

Nästa tillfälle lär bli ännu mer spännande, då ska vi nämligen träna hemma hos oss. Ja, i vår lägenhet!
Nästa gång är nämligen en liten bonus (för Sagas del) för då ska vi få Pike o fatta att han INTE behöver ’skvallra’ om vart Saga är när vi kommer hem och att det är Ok att vi plockar upp henne utan att han behöver börja grina och skälla som den bortskämda hund han eventuellt är 😉

Nej du, nu ska jag suga i men en kopp kaffe och sen är det back to work som gäller