Måste ju få visa ytterligare några bilder på balkongen nu när den kommit lite mer i ordning.

Så här ser balkongen 'aka mitt rum' ut i dagsläget. Solstolen är ett fynd från Plantagen, endast 149 kr :) Min balkong låda... Eller nja inte riktigt men jag ska inte ha ngt hängandes från räcket utan det blev en sån här ist. Murgrönorna är med från gamla lägenheten men rosorna är nya och de stormtrivs! Det syns inte riktigt på bilden med de är shock råsa. Riktigt snyggt ihop med murgrönan faktiskt Fronten på lådan pryds av ett stycke drivved jag hittat för något år sedan som jag inte riktigt kan slänga utan någon anledning.
Och såklart, blomster trappan. Den har fått nya blommor och en citronmeliss (bästa vännen till ALLA drinkarna jag sörplat i mej under semestern, hallon, is och citronmeliss är alla nödvändiga ingridienser till mina drinkar) En alldeles underbart yvig planta med hundratals vita skira blommor... Minns såklart inte vad den heter Kanske en variant av aster?
Kanske en variant av aster? Och min kära citronmeliss :) Och givetvis fågelbadet/ vattenskålen för Saga och Pike på balkongen/ mitt fotbad under de varmaste dagarna i veckan. Riktigt härligt att sitta i gassande som på balkongen med fötterna i kallt vatten :)