Den tillbringar jag ikväll. Eller ja Ok helt ensam är jag inte både Saga och Pike är kvar hemma, men ensam utan Daniel är jag iaf. Daniel åker nämligen (i vanlig ordning den här tiden på året) till Solkskogen i eftermiddag.

Men fear not! Jag har saker att göra. Till exempel så ska jag sätta ihop de två resterande köksstolarna som inhandlades igår, jag ska även börja lägga ut trallen på balkonggolvet. Och blir det fint väder (eller alltså jag menar inte regn) så ska Pike och jag knalla bort till Slottskogen eller möjligtvis Klippan och promenera. Det här går nog bra ska du se!
En annan sak som jag ska ’roa’ mej med är att ensamhetsträna Pike, just nu så har han inte vart ensam i mer än ett par sekunder i lägenheten. Vilket i sin tur innebär att jag inte kan gå och handla i helgen när vi är ensamma för jag är inte säker på att han är tyst hela tiden… Men som sagt, Det här går nog bra ska du se!