Och jisses vad efterlängtad den har vart! Inte för att vi har ngt inplanerat förutom ett besök i fam. Pantzarvagns nya hus.

Men vi måste ha lite tid hemma för att kunna börja packa ner saker i kartonger och det kommer att ta sin lilla tid det med.

Just nu sitter jag bara och längtar hem, Pike har vart väldigt slö denna veckan mycket pga av värmen men tydligen så gjorde han inte vad han skulle vid lunch när Daniel var hemma hos honom så jag vill hem för att ta ut honom. Knottet har aldrig vart tvungen att hålla sej så här länge tidigare. Men det går säkert bra.

Igår åkte jag hem vid lunch och fortsatte arbetsdan där med för att hålla Pike sällskap, men det gick ju så där. Det enda Pike gjorde var att ligga på balkongen i den gassande solen eller sittande vid ytterdörren. Och när jag väl tog ut honom så slängde han sej bara på marken och ålade omkring om tyckte att livet var underbart! Knäpphund!

Pike tycker fö inte att det är riktigt okej med alla flyttkartongerna hemma medans Saga tror att hon har kommit till största lekstugan någonsin!