Yupp så blev det.

Kl.19 var vi och tittade på lägenheten. Och den är fin, kanske lite högt upp (men jag vågade mej ut på balkongen två gånger). Men oj vad vi får bra plats. Mycket större kök än vi har nu med plats för en stor diskmaskin och badrummet kändes enormt med både badkar och dusch OCH plats för stor tvättmaskin. Sovrummet är nog i samma storlek som det vi har nu och klädkammaren med så det vet vi ju funkar. Och vardagsrummet kändes stort och mer lätt möblerat än det vi har nu. Och balkongen…. En annan historia, den är större än den vi har nu men den är även 2 våningar högre upp. Men jag får se det som ”embrace your fear” och helt enkelt försöka vänja mej. Det bästa är att man verkligen ser älven från balkongen!

Nu får vi bara vänta och se. Enligt dom som bor i lägenheten nu så är det ingen annan som har hört av sej och vi är tvungna att lämna besked senast onsdag nästa vecka. Inte för att vi ska vänta så länge, jag ringer redan imorgon och säger att vi vill ha den :]

Snabb navigering över läget

After visningen så passade vi faktiskt på att ta vägen genom Linné för en bit mat. Vi äter ute alldeles för sällan!