Jo vi har faktiskt gjort så. Arbetsrummet är Daniel’s alldeles egna rum och balkongen är mitt.

Så just nu ser det ut så här på mitt rum.

Vänsterpartiet med spaljee. Högre variant av spaljee och endast för att det är på denna sida som Sagas planka har vart så det är härifrån hon försöker hoppa jämt Mittenpartiet med spaljeer. Här behöver inte spaljeerna vara så höga för härifrån hoppar inte Saga Högerpartiet med spaljeer. Högre variant av spaljee igen, men mest för insynsskydd
Liten grön buske, den har Daniel iofs fått välja. Vet tyvärr inte vad det är för sort men den är söt. Kan vara en vallmo Sophies favoriter, Bellis, har fått en plats på min balkong med
Så typiskt, dessa har jag ingen aning om vad de heter men fina är dom. Blommorna blir som bollar. Just denna planta kommer förhoppningsvis ge vita blommor Just det, de glassburkarna som ser ut att vara tomma är inte tomma. De har jag planterat luktärtor i av sorten Royal Navi blue Och på min blomster trappa så kör jag med säkra kort. Två murgrönor som jag hoppas ska ta sej fint och slingra sej fast i trappan
Jag planterade Peter Pan i balkong lådan innan jag började fixa med spaljeerna så de plantorna har också fått ny plats i glassburk
Jag vill passa på att tacka alla min arbetskamrater med för att dom stoppat i sej all glass som en gång vart i brukarna 😉

Oh, jag måste ju få visa Kejsarens nya kläder med!
Och min läskiga kaktus (eller vad det nu är) planterade jag om idag med. Betydligt större kruka, får se om den gillar det Nej det är inte en majja planta. Tack för den du! ;)

Just det, Kejsaren är kaktus/ palm/ växten jag köpte på torget på rea för 3 år sedan. Kejsaren som vägrar dö trots att den vart väldigt illa skött ett tag.