Det är 3 veckor sedan, jag vet, men jag har inte tagit mej tid att fixa med fotona men här är dom iaf. Bättre sent än aldrig.

Så här snabba var Kaxe och Pike nästan hela promenaden :] För oss andra var det lite meckigare att ta sej fram. Så geggigt var det så länge man gick i de hagar där korna betar. Men vi klarar oss ändå. Här har Kaxe precis kommit på att han inte vill gå över trappan sista så han har knuffat undan pappa lite

Så fort vi kommit ur hagarna blev det lättare att ta sej fram Efter 1.5 timma vart det dags för fikat. Självklart fick grabbarna Grus också goa grejer. Kaxe smällde i sej sitt grisöra ganska omgående medans Pike smög iväg och grävde ner sitt. Tyvärr hade vi missat att ta med oss vattenskål till killarna men Kaxe tyckte det var festligt att dricka ur mugg

Pike bedömde ganska omgående att den som det var mest troligt att få ngt gott från var mamma så han bänkade sej där Kanske lönar det sej att sitta i knät? Självklart lönar det sej. Man måste bara ha tålamod
Nu har vi börjat ta oss ner över ljungheden. Det är väldigt väldigt vackert där... Denna bilden gör alltså inte platsen rättvisa Det är fullt med stenmurar över allt på heden. Tänk var människor förr måste haft ont i ryggen Oooh denna gången stött vi på en skock med får!
Och givetvis så skulle Daniel titta lite närmare. Han hade ju iaf vett att koppla Pike ;] Gången innan så var det fullt av blommade ljung överallt.. Men nu hade dom bränt av större delen. Det är ngt dom gör inför varje sommar. Dont know why