Saga har ju som bekant försökt att ta sej från balkongen flera gånger den senaste tiden.

Så i söndags fixade jag lite grann och satte helt enkelt upp hönsnät ett varv runt balkongen. Jag frågade även Danil om han trodde att jag bör böja nätet inåt eller nåt för att liksom skapa en välvning så att det inte ser så ”hoppvänligt” ut.
Citat:
Danil: Nej det är inte nödvändigt. Varför skulle hon försöka hoppa över det?

Slut citat.

Så här i efterhand kan jag svara:
FÖR ATT HON ÄR DUM I HUVET!!

Igår forcerade hon alltså hönsnätet och hon var på väg ut på det tunna tunna fönsterbläcket innan jag fick fatt i henne.

Satans perkele!

I eftermiddag väntar en tur till Rusta för att köpa lite material att skapa någon slags avskärmning med.

Jag tänkte köpa såna här:

Smala varianten. Givetvis ska jag kapa av fötterna på det så att varken Saga eller Pike kan klämma sej igenom Bredare varianten. Givetvis ska jag kapa av fötterna på det så att varken Saga eller Pike kan klämma sej igenom

Och först och främst försöka göra en vikvägg att ställa för balkongdörren så att den kan stå öppen utan att varken Saga eller Pike kan ta sej ut till balkongen.

Så småningom ska det ju sättas upp en ny kattplanka men innan vi fått ordning på hur vi ska göra den så måste vi hitta en lösning på hur vi ska kunna ha öppet balkongdörren utan att Saga dummar sej.