Kvällen har vart härlig.

Idag hittade jag äntligen en Life butik som sålde Tints of nature färgen (givetvis No Poo godkänd) så jag har färgat håret och samtidigt smuttat på lite Periquita (tack för tipset vännen!), så nu sitter jag här, något blondare, lite fullare men väldigt nöjd :]

Lönedagen firade jag genom att köpa en skiva via iTunes. Egentligen är jag inte mycket för klassisk musik, men jag är väldigt svag för piano. Därför har jag köpt Jennifer Haines senaste platta Thoughts and Dreams: Solo Piano. Och jag är fullkomligt frälst!

Jag hittade henne av en slump, när jag (som så många andra) såg videon med mannen som satt fast i en hiss i 41 timmar. Och där spelas hennes låt The storm begins. Så otroligt vacker!

Enjoy

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p_bMhNI_TY8[/youtube]

Imorgon vankas det (om vädret tillåter) promenad och picknick i Sandsjöbacka.

Annat som ska hinnas med i helgen:
Köpa färg till väggarna
Köpa material till nya kattplankan
Hämta bordet hos Mari’s mamma
Plantera fler växter till balkongen