Efter tre otroligt sega dagar vaknade jag i lördags morse, utan huvudvärk! Det kändes fantastiskt, faktiskt :]

Det var väl tur också, tänk vilken mardröm Baby & Barn mässan hade vart om jag ff hade haft huvudvärk. Mässan förresten, nja den var väl inte så spännande. Men det är alltid trevligt att göra andra grejer än ”standard helg” bestyren. Jag upptäckte också att jag måste bli bättre på att svara neutralt på frågan om jag har barn…

Det är inte helt rätt, när man får frågan ”Har du barn?”, att bli högröd i ansiktet och med ganska hög och gäll röst säga ”NEJNEJnej.. Eller jag menar Nej jag är här med henne, hon har barn!” och samtidigt gestikulera ivrigt mot Mari. Men det är svårt. Och speciellt när det är en ”före detta” vän som ställer frågan.

Idag har jag hjälpt mamman att beskära äppleträdet. Det vart inte så mycket kvar av eländet till slut. Men äpplen får dom säkert ändå. Pike var otroligt nöjd. Han kunde inte riktigt förstå vad han hade gjort för att förtjäna alla pinnarna :]

Förresten så har jag samlat vuxenpoäng, jag har tvättat alla fönstrena i lägenheten!
De vuxen poängen kanske kan dras av med en gång nu iofs… Jag ska nämligen ner till förrådet och hämta mitt dockskåp och tapetsera om det med alla tapet proverna jag beställde från Sandbergs

Och annat då?…..
Våran kyl/ frys gick sönder igår. Den kyl/ frysen som bara är 1.5 år. Helt galet!