Inte för att den andra är så väldigt gammal men iom att mitt abonnemag hos Tele2 löper ut nu så kan jag lika väl köpa en mobil tillsammans med tecknandet av ett nytt. Jag har ju vart inne på att köpa ny mobil ett tag nu och de enda två villkoren har vart att det måste vara en bättre kamera än den jag har nu och det måste vara en Sony Ericsson.

Ett tag ville jag väldigt gärna köpa SE K850i men i helgen hade jag möjlighet att få klämma lite på Viktor’s och den är inte så imponerande i verkligheten. Alldeles för stor och tydligen (enligt självutnämnde experten) så har den visserligen en 5 megapixelskamera med det är 5 dåliga megapixlar. Så den föll bort.

Istället blev jag väldigt inspirerad av SysterYsters senaste inköp, en SE W890i. En väldigt liten och nätt lur med 3.2 megapixelskamera. Visserligen endast en förbättring på 1.2 megapixel men ändå en förbättring. Så en sån blir det. Fast en brun, eller mocca som dom valt att kalla det. En riktig söting om jag får säga det själv ;]

Sötingen