Idag på vagnen på väg till jobbet satte jag min 7-eleven Latte i halsen.. Det slutade iofs inte där, jag hostade upp det genom näsan också.*ick*
Skälet var att jag för en gångs skull faktiskt tagit emot en punktSE på torget och läste den. Skumläser lite. Hittar en artikel om ”Svenske Tobias hyllades som hjälte” och det är då jag ser fotografiet på Tobias och sätter kaffet i halsen. Det är ju Tobias! Tobias som Carla ”tussade” ihop mej med på högstadiet! Tobias som jag faktiskt var tillsammans med ”jätte länge”, säkert hela tre månader! ;] När blev han en sån typisk torslanda-kille *?

Tobias Andersson. The boyfriend from way back when
* Torslanda-kille – Person som alltid går klädd i jeans och löst sittande kortärmade skjorta alternativt alldeles för tajt kortärmad t-shirt, rock-a-billy frsyr, klassiskt smycke är en Torshammare i läderband tajt runt halsen, kör med största sannolikhet en volvo modell: äldre.