Helgen har vart härlig! Vi gick upp ganska tidigt i lördags. Eller jag gick upp typ 7.40 och Daniel var pigg vid 9.00 så kl.11 var vi redo att möta dan. Vilket i vår värld innebär att vi åker någonstans och går långpromenad med Pike.

I lördags åkte vi till Sandsjöbacka. Vi har vart där tidigare men i lördags valde vi att gå den röda slingan runt Sandsjön via Långås. En promenad som tog oss 2 timmar. Hela tiden var det jättehärligt väder och ibland tittade till och med solen fram. Det var först när vi närmade oss slutet som det blev svårt att ta sej fram längs med sjön. Det har ju regnat en hel del det senaste och på vissa ställen hade vandringsleden förvandlats till träskmark. Jag lyckades klunsa i med båda fötterna, inte samtidigt dock, utan vid två separata tillfällen :]
Men Pike var nöjd. Väldigt glad hela promenaden, han var ju lite rolig där jag gick ner mej första gången (det är det stället bilderna nedanför visar) han hoppade tappert fram på de plankor/träd som vi slängt ut för att kunna ta oss fram men tillslut gav han upp och simmade helt enkelt över :]

Daniel och Pike uppe på ljungheden Pikemonstret springer sitt allra snabbaste

Träsket. Här står Daniel och kastar ut pinnar/mindre träd så att vi ska kunna ta oss över. Pike gör allt vad han kan för att samla in alla pinnarna som konstiga pappa slänger ut :] Så här fin var min högerfot och sko när jag väl tagit mej över. Allt är Pikes fel! Han bet sönder pinnen jag stöttade  mej på så jag tappade balansen Träsket. Från andra sidan. Lite längre fram ligger Pike och rullar sej i rådjursbajs :]

Myskillen när han och jag ligger i soffan och myser efter promenaden Myskillen close-up Myskillen close-up 1.0