Den senaste tiden har jag kommit på saker. Inte nya saker men jag har förstått saker. Egentligen an det liknas vid den gången när jag på vagnen på väg till skolan (tror det var 1an i gymnasiet) som jag faktiskt för första gången fattade vad ICQ stod för, och då hade jag ändå använt programmet i två-tre år. Alltså ICQ= I SeeKUou= ISKU= ICQ, helt otroligt men det tog mej så lång tid att förstå.
Eller som nu i kväll senast. Daniel köpte potatis chips i fredags, vicknings chips. Och det är just det som jag först nu kom på, att det inte heter Viking chips som jag har sagt jämt! Utan faktiskt vicknings chips. Igen helt otroligt! Hur har jag kunnat missa det?

Det har i övrigt vart en bra helg. I lördags gick vi ute på tippen tillsammans med mamman, pappan, pontus och Kaxe. Pike tyckte det var väldigt roligt att vi mötte upp dom där. Och Kaxe tyckte det var så roligt att han bestämde sej för att bada i havet. Knasig hund det dära! På kvällen var det födelsedagstårta hos familjen pantzarvagn, det var Peter som fyllde år. Givetvis kollade vi på melodifestivalen och precis som vanligt så ser jag ingen anledning att spela så många dåliga bidrag för att sen skicka ett ganska pinsamt till finalen.*suck* Men vad gör man inte för att smälta in i den svenska svensson-smeten.
Idag har vi tagit det lugnt, på förmiddagen var vi på kattutställning för att heja på Olle och Otto. Båda var duktiga och vann men Otto var duktigast och vann mest :]
På eftermiddagen har vi fixat med en del grejer. Bland annat så köpte Daniel en ny skrivare/scanner/kopiator till arbetsrummet så att vi äntligen blir av med det stora åbäket. Nu på kvällen har han suttit framför amigan och lekt. Så jag drog på mej ordentliga kläder och gå skor och drog med mej Pike ut på en promenad. Men han är ju lite rolig, vissa dar springer han som en tok när man går ut. Det enda han gjorde idag var att kissa på första bästa gräsfläck och sen göra helt om för att springa hela vägen hem. Och egentligen var det inte mej emot, jag är trött och känner mej glåmig så vi vände på klacken och gick hem.I veckan som kommer väntar inga överraskningar hoppas jag.