helgen har vart alldeles alldeles underbar.
Pike är en pärla på att åka tåg!
Han sov i princip hela vägen till sthlm, det vara bara sista 30min som han tröttnade och ville gå av (inte så konstigt, vid det laget var han jätte kissnödig).

Väl på centralen i sthlm så kissade Pike direkt utanför tåget på perrongen. Och nej jag skäms inte för det alls :]
Sen kom Sophie gående mot oss, och Pike blev toklycklig!
Tänka sej! Först åker vi tåg jätte länge och har jätte tråkigt och sen kommer vi till ett jätte konstigt ställe och där är hans gudmor också. What are the odds? :]
Sen åkte vi tunnelbanan, and yes I was afraid, till odenplan som är närmsta t-banestatoinen för the new apartment. På väg in genom ytterdörren till lägenheten så kom Pike på att Glimma också fanns på det här konstiga stället! Total lycka för hans del!

Sen den stunden har helgen bestått av härliga promenader i Hagaparken (Pike var väldigt förtjust i koppartälten), mysiga middagar, och slappande i soffan. Oooh, fast i lördag så bastade vi med! Så himla härligt, lite synd att jag är så dålig på att göra det annars.

På söndagen gick vi lång rundan runt brunnsviken och långa rundan är lååååång 12km! Fast vi gick långsamt med tanke på mina fötter. Men promenaden tjänade ju sitt syfte. Pike var helt slut när vi tog tåget hem! Han sov/slappade verkligen hela vägen hem.

Och på perrongen hemma i gbg stod Daniel och väntade när tåget rullade in. Återigen total lycka!