Det har gått fort. Jag konstaterade tillsammans med Sophie (under den spontana men ändå planerade) frukosten i förmiddags att vi egentligen bara har vart lediga 4-5dagar. Men på riktigt har vi vart i princip jobbfria i två veckor, och Nej det är inte lockande att behöva gå tillbaka till jobbet på måndag.

Men ledigheten har vart bra. Om vi bortser från att jag faktiskt har legat sjuk i en vecka. Inte jätte roligt att på nyårsafton faktiskt inte kunna känna smaken på bubblet vi korkade upp vid tolvslaget. Men hursom så är det mycket bättre nu. Den konstanta huvudvärken och gelehallon skjutandet ur näsan har slutat och istället gått över och blivit slemmighosta. Men allt är bättre än den huvudvärk som har gjort att jag har legat däckad.

Julafton tillbringades i KBA tillsammans med La familia, min familj (mmhm you guessed right La familia är orginal familjen och min familj är daniel, saga och pike) och familjen Crawford. Mycket lugn tillställning vilket var skönt. Lite besviken över att vi inte eldade ngt iofs, men det blir så fasligt varmt när man är så många ändå. Vi åkte hem på annandagen (då hade saga börjat ta sej alldeles för mycket friheter nämligen)… Och sen vad gjorde vi sen? Jo daniel åkte till skövde och jag blev sjuk. :[ Onda ting kommer sällan ensamma.

Och nu då? De senaste dagarna har vi tillbringat med hundlekar ute på Tippen, mängder med varmchocklad och grädde har slunkit ner och på eftermiddagarna och kvällarna har vi spelat TV-spel. Vi har alltså bara myyyst :] daniel började förresten jobba igår. Jao, på sitt NYA jobb. Han lät mycket nöjd när han kom hem. Lite grann som om han kom hem första dagen från skolan, vilket väl är ungefär vad han har gjort.

Nej nu ska jag försöka förmå mej att städa lite grann.. Gooooddd baaaajjjj