Trött på det dåliga vädret och det faktum att det faktiskt tydligen blir både höst och vinter! JAG VILL INTE! Blev det ingen sommar så varför ska vi traggla oss igenom de andra årstiderna?

Annars då? Inte mycket att gapa om….I helgen väntar ett kalas hos familjen Crawford (fyi faster eva, maken john och barnen liam och rebecka.. och lilla knådden som inte är född) helst vill jag ge rebecka en sån här. Men det får man ju inte utan att fråga mamman och pappan först.

Och mer?…. Pike mår bara fint, han ska ryckas snart igen hela han ser ut som ett troll för han har så otroligt mycket päls. Saga är lyckligare än på länge fortfarande, mest för att hon slipper tratten men också i tappra försök att smickra in sej hos oss så att vi släpper ut henne (och det kommer inte att hända innan våren igen ändå).

Ok, för att göra mej glad igen så kan du köpa denna till mej. Eller detta fast då är det bäst att jag säger upp mej så att jag kan renovera som jag vill med.