Det har vart en väldigt härlig helg! Inte för att vädret har vart det allra bästa men dagarna har känts riktigt långa vilket innebär att vi har hunnit göra en massa grejer :] Två av dom allra roligaste sakerna är att vännerna Mari och Peter numera kan titulera sig Mamma Mari och Pappa Peter!! Grattis grattis ännu en gång! :] Tänka sej att det blev en liten baby utav den magen ändå! Att Kålle blev en Karl till slut… Aaaawwwhhh! Så liten så liten

Andra saken är att Pike har hunnit bli ett helt år, inte riktigt i samma klass som en baby men ändå :]

Lördagen ägnades åt inte så mycket alls, ingen frukost iaf för sweet Sophie var i Sthlm. Vi var en runda i Kungsbacka så att Pike fick födelsedagsleka med Kaxe. Mycket våldsamt men mycket roligt. På söndagen däremot han vi med massor. Bland annat så gick vi en låååång promenad i Änggårdsbergen lite bilder från den promenaden:

anggarden_1 anggarden_2 anggarden_3

anggarden_4 anggarden_ anggarden_5

Och den här äckliga lilla saken höll jag på att trampa på
akligt

Annan nice sak var att jag i lördags fick sålt rymdraketen!!! Äntligen äntligen äntligen! Visserligen för mindre än vad vi ville haft från början men vi gick iaf +/- noll

Igår kväll tog Daniel, jag och Saga oss till veterinären för att få hjälp med hennes klo. Så här söt är Sagan när hon fått lugnande

Saga_1 Saga_2 Saga_3

Saga_4 Saga_5 Saga_6
Och… veterinären vägde henne också, för att kunna ge rätt dos med lugnande… Stolta 6,1kg…. :]