Jag förstår ingenting…. Eller jag orkar inte anstränga mej. Hur ska jag kunna värdera alla smycken som dom stal? Hur ska jag kunna veta vad den ringen jag fick när Momma gick bort vad den är värd? Den var ovärderlig för mej!!! Och alla halsbanden, armbanden osv som jag fått i present under åren. Mina bismarcks länkar varför använde jag inte dom? Varför gick jag inte omkring med alla min örhängen på mej? Visst det hade krävt att jag hade iaf 14 hål till i öronen men det hade det vart värt! Halsbanden med hängen som jag fick när jag konfimerade mej… Jag minns inte ens vem jag fick dom av men jag vill ingenting hellre än att få tillbaka dom nu! Jag kommer ju inte kunna ersätta dessa smyckena.
Det enda jag kommer köpa nytt är en iPod till Daniel iaf. Med ny bättre gravering. Och den ska jag kräva att han alltid har med sej!