Mmmm. Och visst den hade kunnat vart fylld med lite mer spännande saker, men den har vart bra ändå.

Vi började med att åka till E-tuna och hälsa på Pike’s uppfödare och det är ju alltid lika roligt. Det togs en massa foto där med (de flesta helt ur fokus men kameran med tillhörande sladd har tappats bort i ommålningen hemma). Sen så var vi och hälsade på Daniel’s mamma och hennes man i deras sommarstuga vilket var mycket mysigt! Pike sprang lös i tre dagar och var helt lyrisk över deras trädgård. Sen efter det så har vi mest vart hemma och pulat det har ju vart så dåligt väder, men ett par dagsutflykter och en ommålning utav lägenheten har vi hunnit med. :]

Jag har funderingar på att överge bloggandet och kanske joina skaran med människor som videobloggar på YouTube istället. Men.. Hade du vart intresserad utav att se det härme och höra min gälla stämma istället?

Och kolla in värsta mysbilden: me och pike