Mmmm… För jag jobbar hemifrån. Ska förbi en kontoret en sväng i em men bara för att hämta upp lite grejer.

Pike ska till veterinären idag kl14.15 för klådan i hans öra som blev värre under natten. Nu kliar han sej inte lika mycket istället går han omkring med lätt tiltat huvud och skakar på det hela tiden. Jag hoppas innerligt att det är en inflammation och inte allergi… Menmen efter 14.15 vet vi säkert.

Just nu är han nöjd med livet iaf, han ligger uppe på fönsterbrädan i den lilla gnutta sol vi har och sover.

Nu är det inte jätte lång tid kvar tills vi åker upp till Pike’s uppfödare. Denna gången blir det nog riktigt roligt, tanken är att vi ska stanna hela dan hos dom och inte bara någon timma så som det blivit tidigare. Sen på kvällen bär det av till Örebro för en övernattning på vårt standard hotel och sen på tisdagen ska vi besöka Daniel’s mamma och Janne i deras sommarstuga. Mycket nice!

Nej nu ska jag börja göra mej iordning för veterinär besöket..

Skriver sen och berättar hur det gick