Vet inte riktigt varför men de senaste veckorna har jag vart så otroligt trött. Och det hjälper liksom inte att gå och lägga sej tidigt, försöka sova länge, ta det lugnt på dagarna. Jag är likväl trött. Tråkigt.

Men idag har vart lugn sov ända till 09 och mamman&pappan ringde vid 12 och undrade om vi ville följa med ut och gå. Så vid 13 tiden plockade dom upp oss och vi åkte till Änggårdsbergen och knallade en pytte liten runda. Mest för att Ponuts var med och det enda han tänkte på var glass och pingvinerna i Slottskogen.

Daniel får veta hut Här får Daniel lära sej att veta hut. Det skulle kunna bero på att han inte svarade i telefon när Kungsbacka ringde. Eller det faktum att Daniel sällan svarar i telefon när någon ringer och min mor börjat tro att det bara är när hon ringer 🙂

Kaxebraxen undrar om kameran är ätbar Kaxe undrar (inte så) stillsamt om min kamera är ätbar

Ooooh läskiga hunder i skooogen Läskiga vålnader i skogen