Jag har utsatts för bedrägeri!

Köpte 1liter jordgubbar utanför ICA hos oss igår. Nu på morgonen läser jag detta på aftonbladet Så här blir tyska gubbar svenska vilket gjorde att jag var tvungen att rota fram min kartong. Och där finns minsann ingen info om någon svensk odlare men kartongen är av tyskt märke…. Skumt! Ett kort tag funderade jag på om jag skulle gå ner till dom som säljer jordgubbarna och bråka lite med dom, typ kräva att få veta vem odlaren är :]

Bildbevis

kartong kartong märke
Idag väntar en hel del grejer. Först så jobbar jag fram till 12, sen väntar kära brors student kl13, vid kl17 måste jag hämta ljud utrustningen i Mölndal efter det måste jag förbi klubben och fixa det sista inför morgondagen och sen ska jag tillbaka till Kungsbacka. Mmmm mycket fläng blir det men det är det värt.

Pikes sår läker jättefint, han är utan tratt nästan hela tiden vi är hemma vilket han är väldigt lycklig över. Nu på tisdag har vi tid hos veterinären för borttagning utav stygnen. Sen så hoppas vi att kursen kommer igång om en vecka eller helst två.