Eller kanske inte jätte, men ändå ett tag sen jag skrev ngt sist.

Inte så mycket har hänt (förutom att Pike har ätit upp mina Cheap Monday skor) men en hel del ska hända, Pike är anmäld till en Allmänlydnadskurs, den 31/5 ska han dessutom kastreras, den 1/6 är det Astralpersonal+familj grillkväll (min och Pikes närvaro är typ obilgatorisk för dom saknar oss så mycket, Tveksamt om vi ska gå iom kastration osv), Daddy har inflyttningsfest den 1/6, den 16/6 ska Pike trimmas/ryckas för första gången…

Så mycket är på gång har hos oss… Vi kollar även lite (jag kollar iofs mycket men visar bara en liten del för Daniel) efter sommarstugor, helst vill vi ha ngt i denna stilen. Men än så länge är vi nöjda som vi har det. :]

Har även köpt nya glasögon (monstret har ju ätit upp mina) bågarna fast i rätt färg.