Jag ber ödmjukast om ursäkt för att jag under helgen inte (trots att jag lovade) har publicerat bilderna från E-tuna…. Men jag kan inte hitta USB-kabeln till kameran. Men så fort jag hittat den så kommer bilderna upp.

Daniel kom äntligen hem i tisdags morse typ 07.20. Jisses va Piken blev glad! Eller jag blev ju självklart också glad men Piek blev uppåtväggarna glad. :]

Nu är det 3dagar kvar till utställningen, lite nervöst är det allt. Men vi har övat mycket på att gå fint och att inte(!) sätta sej ner när jag stannar. Så nu kan Pike nästan felfritt kommandot ”Vänta” vilket innebär att han helt enkelt stannar, till skillnad från ”Stanna” som innebär stanna – sitt. Mycket duktig pojk! Jag kände igenom honom idag med, i en sista förhoppning att den andra stenen har tagit sitt förnuft till fånga och lagt sej tillrätta men icke! Jag trodde iofs
att jag kände den men det var inte den utan en……….. trummvirvel………
FÄSTING!!!
Pikes första fästning!
Äckligt!

Men den togs bort på sedvanligt sätt och sen så kollade jag igenom Saga med men hon var fri… Än så länge. Har jag förresten berättat att jag tog bort tandsten på Saga under helgen? Inte? Jag tog bort tandsten på Saga i helgen, jag kan inte fatta att hon låter mej hålla på så där men jag är så otroligt tacksam över att hon gör det. :]

Nej, nu väntar en kopp thé och lite tv och sen blir det natten.

PussPuss