Nja riktigt så illa är det verkligen inte. Men jag har överlevt första veckan på nya jobbet :] Fast konstigt vore väl det annars, Sophie har pushat mej varsamt fram. Ännu bättre (och enklare) blir det när jag får en bättre dator att arbeta med. Mr. Gosh börjar bli trött och seg och liiiite lessen.

Nu har jag förresten fått reda på en till rolig sak. Två vänner till ska ha barn, eller det är ju bara hon som.. Eller vänta, ytterligare ett par ur min vänskapskrest väntar barn. Så! Så nu är det verkligen igång, reaktionskedjan som jag eg. visste skulle komma. Men ändå, det är alldeles för tidigt för mej! Min enda tröst id et hela är att alla är iaf två år äldre än mej :] Så ingen stress för mej inte :] Daniel, vi väntar minst två år. Jag har hört att det är hippt att bli pappa vid 32 ;P

I helgen lovar jag att lägga upp bilderna från Etuna med. PromisePromise

Btw check out my new handbag

Och idag känner jag mej sån här