Så lång tid tar det innan man blir kopplad fram till någon ur Polisens Ledningsgrupp i Göteborg. Ska det verkligen ta så lång tid? Visst ok, det är inget akut nummer men ändå. Killarna jag ville anmäla var ju redan säkert long gone.

Och jag undrar hur f*n man är funtad om man som 16-17åring går omkring med luftgevär och skjuter på smådjur? Förresten det är inget som säger att dom bara håller sej till dom småfåglar jag såg dom skjuta på, tänk på alla utekatterna i området. Jag kommer inte släppa ut Saga ngt mer på ett tag iaf.

En rolig sak är iallafall att Telia reklamen med Pike ligger ute, tyvärr kunde dom inte använda så mycket utav materialet… Men ändå :]  klicka på ”se experterna jobba” och sen är det bara att vänta. Pike kommer ingåendes från det nedre vänstra hörnet efter ett tag…. Ha tålamod :]