Tiden går så fruktansvärt fort! Idag är Pike precis 6månader…. Jag bara undrar vart all tid tog vägen? Visst veckorna innan han föddes var långa, och veckorna innan vi fick hämta honom var otroligt mycket längre. Men nu, vart tog dom vägen? Tiden har bara flugit förbi. Han har hunnit bli stora killen, jag har hunnit arbeta extra på Astral och dessutom fått en heltidstjänst på Mecenat som börjar redan på måndag.

Vad hände?

Helgen kommer att bli lång. Imorgon väntar bilfärd till Örebro för övernattning på Scandic innan vi på lördag förmiddag åker och hälsar på Pikes uppfödare. Mitt på dan bär färden vidare till lilla Salem för ett 50års kalas och en övernattning hos Daniels pappa. Söndagen ska vi åka och hälsa på Daniels kära mor och sen väntar en lång bilfärd hem.

Saga kommer att få bo i Kungsbacka från och med idag tills på måndag, det är å andra sidan ngt hon gillar väldigt mycket. Hon har en egen bokhylla som hon möblerar om efter behag (hon puttar alltså ner allt(!) som ligger i vägen för henne) och hon har en massa fönster att sitta i :]