Den var precis som vanligt (shit vad trist att jag börjar typ varje helg inlägg med den frasen) helt underbar! Lördagen var härligt slapp med frukost, lite shopping och andra roliga saker. Ny mobil inhandlades med, mycket nöjd är jag faktiskt! Jätte mysigt att kunna lyssna på Damien Rice på bussen på väg in till jobbet.

Söndagen var med härlig. För Pike hände det en hel del, det var hundträff ute på Kviberg nämligen :] Denna gången var Pike mycket, mycket modigare, han busade och sprang runt som en vettvilling :] På eftermiddagen slappade Pike och jag hemma hos Sophie. Mycket nice!

Tråkiga saker hände tyvärr i helgen med…. Onkel Bent gick bort kl.15 i söndags…. Morfar är helt förstörd! Och jag är också otroligt lessen, inte så mycket för Onkel (onkel är alltså morfars 5år yngre lillebror) utan faktiskt för morfar. Morfar är 5år äldre än Bent… Morfar kan alltså dö närsomhelst! Det är väl eg. något jag redan vet men att få det så konkret, det är inget jag vill. Morfar är helt ensam i sin familj nu. Alla andra har gått bort, inga föräldrar, syskon, kusiner ingenting…. Ååååååh lilla norfar…..*gråt*