Pike reagerade illa på vaccinationen….. Oooh, vad jag grinade när jag skulle tala om det för Daniel.

Vi kom hem strax efter kl13 och då hade han kräkits i bilen (det har han aldrig gjort innan) och sen gick det bara utför…. Han började ruska på huvet hela tiden.. Och när vi la oss i soffan så
började han svullna upp i ansiktet… Min stackars lillkille såg helt plötsligt ut som en Sharpei, och det var inte(!) en sån hund jag ville ha. Så jag ringde vet. som rådde mej att komma in med honom. Och för att slippa åka spårvagn med honom så ringde jag på hos grannen som, som den snälla ”tant” hon är, körde oss in till stan. Väl hos vetten så visade en assistent in oss i ett litet enskildt rum med en gång och där hade dom redan förberett en spruta med kortison till honom. När vi åkte hem så sa dom till mej att hålla koll på honom för att se så att svullnaden släpper och gör den inte det tills ikväll så får vi åka in till BlåStjärnan med honom.

Så… kursen ikväll blir inte riktigt som jag tänkt mej… Jag ska vara med ändå, Pike får vara med den första 30min (det är ändå bara teori då så då ligger dom stilla) och sen beror det på vad han orkar. Är han slapp och inte 100% så kommer Daniel och hämtar honom. Är allt ok så är vi med hela tiden ut men tar det lite lugnt.

Suck… Nu ska jag lägga mej och vila lite. Pike har redan slocknat för längesedan.