Ok. Mindre bra dag… Han börjar känna sej väldigt hemma. Vilket innebär att han leker tuffare, vilket i sin tur innebär att nät han biter så biter han hårt(!), vilket i sin tur innebär blodvite!!! Både Daniel och jag har fått små sår idag, inte för att dom gör ont men dom svider så där som små papperskärsår kan göra.

Men men det är en annan dag imorgon… En bra sak är dock att vi kommit på vad vi ska göra när han vill upp i soffan. Eller Daniel kom på vad som funkar på Pike. :] Imorgon är sista dagen Daniel har ledigt med oss. Så på torsdag börjar jag och Pike träna på att han ska kunna sitt namn. Han reagerar iofs bra på det nu med men frågan är om det har mycker mer med ljuden jag gör samtidigt (puss ljud, smackljud (som när man skänklar en häst) och andra små lustiga saker) eller om det är så att han faktiskt reagerar på ”Pike” .

Nepp, nu väntar sista promenaden innan natten.