Vid den här tiden imorgon hoppas jag att vi är hemma med Pike. Jag kan inte riktigt greppa att han faktiskt blir vår på riktigt imorgon!!! Jag har grinat lite idag faktiskt (jag vet att det låter töntigt!) men jag är så spänd och glad och förväntansfull inför imorgon! Och självklart var det glädjetårar och inget annat jag grinade.

Nu håller jag på att packa ihop sakerna vi ska ha med oss upp. Förutom övernattnings saker så är det en hel del hund grejer som ska med :] Men, lessen, Monika ingen present denna gången ;] Jag har satt mej i soffan nu en stund för att kela med Saga så att hon inte blir lessen över att vi lämnar henne ensam ett dygn. Men om det krisar och vi kommer hem senare än beräknat imorgon så har mamman&pappan min nyckel så då kommer dom hit och kelar med henne.

Åååååh!!! Imorgon är han här!!!