Nu är det fyra dagar kvar. Fyra långa dagar tills vi äntligen får träffa Pike och hans familj. För att fira att det bara var fyra dagar kvar idag så var jag på Huveröds och köpte ny vattenskål, en som är stor nog för både en katt och en hund. Jag klämde också på kopplet vi tittat på tidigare men dom hade det inte i den färg vi vill ha så jag fick nöja mej med skålen. Och det var ju egentligen tur för när jag kom hem så började jag städa ur vårt städskåp (konstigt att man måste göra det ändå, det skåpet borde ju per automatik vara städat) och hittade då det koppel jag köpte till Kaxe när han var valp. Så nu har vi ett komplett ”gå ut och gå” set.

Nu i veckan så ska Daniel och jag sätta oss ner och skriva en ”får – får inte” lista. Alltså en lista över vad Pike får och inte får när han kommer hem. Vi bör också prata igenom vad vi ska säga när han gör saker han inte får, så att vi ”fyar” på samma sätt så att han inte bli förvirrad utav olika kommandon. Filten som vi lämnar till Pike på lördag måste också tvättas… Eller det kanske jag inte ska göra, det kanske är bra om den luktar Saga. Då kanske han kommer ihåg den doften när han väl kommer hem till oss. Det måste jag komma ihåg att fråga Monica när jag ringer henne.

Åååh, Du anar inte hur mycket jag längtar tills på lördag. Det känns som när jag var liten och vi skulle Barnens Zoo i Slottsskogen och klappa alla getterna, grisarna, hönsen, kaninerna. Fast nu är det bättre! Jag ska få åka till Skopgstorp och klappa på min hundvalp! Och på hans syster! Och på hans mamma&pappa! Fyra dagar…. det är 5760 minuter…. 5759……. 5758