Jao, så känner jag mig. Alldeles matt efter helgens bravader. Lördagen började med att Daniel och jag åkte till Skopunkten, jag fick tag på ett par jättefina höststövlar sen åkte vi vidare och letade efter presenten (den gröna skålen) till Mari, så vi åkte till Freeport men där fanns den inte Daniel däremot hittade jeans som han köpte iaf. Vi for vidare till Kungsmässan (vilket jag ångrar bittert det var något slags event som Richard Herrey hade massa sång och grejer så det var alldeles, alldeles för mycket folk för min del) och mycket riktigt där fanns den. Det var dessutom den sista dom hade! Efter det att presenten var köpt så shoppade Daniel tröjor till sig och en söt top till mig. Fin kille den dära. :]

Och på kvällen bar det iväg till Mari på kalas. Och det tog lååång tid innan vi var hemma. Klockan 04 söndag morgon för att vara exakt. Men ooooh så trevligt det var! Det pratade väldigt mycket hund och katt med för den delen. Men många tips och tricks fick vi inför Pikes hemkomst. Söndagen, den plågsamma söndagen spenderades på soffan hos Mari och Peter, två filmer, en omgång med popcornmaskinen och pizza hanns med innan det var dags att bege sig hemåt.

Och dagen idag, promenad med Glimma, lunch med sweet sweet Sophie och så hämtade jag äntligen hem min mobil.