Vi fick fler bilder igår. Visst är han gudomlig :]

adde 14/10 adde 14/10 1

Med öppna ögon

adde 14/10 3 adde 14/10 2
Och självklart en bild på lilla Alice

alice 14/10

Och lyckliga familjen

lyckliga familjen 14/10

Visst ser hon lite utmattad ut lilla mamman :] Men stolt kan hon ju definitvit vara för valparna blir ju bara finare och finare.

Denna helgen har också vart härlig. Riktigt höstigt väder med, utan regn! Och igår (lördag) gjorde vi eg. riktiga söndags saker. Vi sov länge (eller Daniel vaknade 08:40 och sa till mej att gå upp och jobba lite med skisserna, han låg dock kvar i sängen och kollade på tv. Och efter 1.5timma så hade han fortfarande inte gått upp så jag gick och tittade till honom och då hade skithögen stängt av tvn, dragit täcket överhuvudet och somnat om(!)), vi var på Hornbach och handlade skruvar till stolarna vi köpte förra helgen och vi avslutade kvällen med en bilpromenad med Mari&Peter.

Idag väntar också en del bilåkning. Vi ska åka ut till Vara och titta på lilla hundvalpen som bor där nu. Och fråga om hon har några tips att ge oss :] Sen ska vi till Alignsås i kväll (med Mari&Peter) och kolla på ”Lights is Alingsås” en utställning som är nu.

13 dagar kvar.