Jao så kallar dom honom. Såvitt jag vet så har han en syster också, Alice. Det känns så otroligt härligt att veta att han finns!! Frågan är väl om Sagan blir lika glad som vi blir när han kommer hem, men å andra sidan så är ju hon som tur är väldigt anpassningsbar. Jag hoppas på att hon kommer tycka det är lika roligt med honom som hon tyckte det var med Kaxe. Fast då var ju hon också lite iofs. Inte för att hon har blivit så mycket vuxnare men ändå, vi får se.

Här är de två bilderna jag har på honom än så länge. Den första bilden har jag faktiskt vart så töntig att jag har som bakgrundsbild i mobilen*hemlis*

Guldklimpen när han är bara några minuter gammal
Adde alldeles ny

Och här för att jag bättre skulle kunna se hans teckning på ryggen
Adde från sidan

Jag skriver mer så fort jag vet något.