oooh, vad spännande! Eller egentligen inte för kommer vi inte över 4% så får vi inte reda på det förrens på onsdag.*suck* Men ändå, jätte spännande! Daniel är som vanligt en ängel som hjälper till massor trots att han inte är medlem i partiet, jag ska försöka övertala honom att ha keps på sej imån. Får se hur det blir med det :]

Andra spännande saker???… Jag har bestämt mej för att inhandla ett SuperNintendo! Allt för att kunna spela mitt älskade Yoshi Islands :] Men frågan är om vi kanske borde sälja ngn utav de andra konsolerna? X-boxet? PSPt? NESet? Det känns så konstigt att ha alla konsolerna, så överdrivet på ngt sätt.

Det var allt för just nu…. Men om du ska rösta på  1200kvadrat eller Askimskolan eller Björkåsskolan eller Grevegårdsskolan eller Järnbrottsskolan eller Nya Långedragsskolan eller Nya Varvetsskola eller Nya åkeredsskolan eller Pilens fritidsgård eller Nya Påvelundsskolan eller Slottsbergsskolan eller Tynnereds Kulturhus eller Västerhedsskolan eller Önnereds skolan så kanske vi syns imån! 😀