Idag är det måndag då behöver man ju lite uppmuntran :] Eller ok jag ville ha pannkaka till frukost. Och sen jag flyttade hemifrån så har jag helt slutat äta dom ”vanliga” tunna pannkakorna ochistället gett mej in i den amerikanska pannkaksdjungeln. Jag har prövat en hel del olika recept men det absolut bästa hittills är det jag delar med mej av nu:

Amerikanska pannkakor
Ingredienser:
3 dl filmjölk
1 ägg
3 dl vetemjöl
1 msk socker
1 msk smält smör eller margarin
½ tsk salt
1 tsk bakpulver

Blanda ihop mjöl, socker, salt och bakpulver. Rör ner filmjölk, ägg och smält fett, ger en tjock smet. Klicka ut smeten och bred ut den, men gör inte pannkakan allt för stor. Grädda på ganska svag värme. Vänd pannkakorna när de jäst upp och ytan börjat stelna.

Idag, i brist på färsk frukt att ha i smeten, hade jag faktiskt i vaniljfil eller lite och lite 1dl vanlig fil och 2dl vanilj fil :]

Annars idag väntar inte så mycket, jag ska sitta framför datron och frösöka få ordning på denna sidan (om du inte har märkt det tidigare så fattas det ett arkiv för blogg inläggen på framsidan), hoppas på att ett företag hör av sej och vill ha mej (favorit jobbet just nu är det som planerare/ informationsansvarig på aranäsgymnasiet) och precis som alla andra dar denna månaden hoppas på att vår valp finns i kullen som väntas nu. Igår fick vi fotografier på hur föräldrarna ser ut. Oooh! Hanen ser (kroppsmässigt) precis så som vi vill att en hane ska se ut, lite stabbig och bred och sååå vacker. Tiken är slank och nätt med teckningen vi gillar. Så om vi får kombinera vår vovve vill vi att han får kroppsbyggnaden efter sin pappa och teckningen och färgen från sin mamma.