Jag är helt säkert inte först med att hitta denna fantastiska inspirationskanal men jag vill tipsa om GiveIt100 – en plats där du skapar ett konto, sätter ditt mål och sen har du möjlighet att varje dag spela in en 10 sek video där du kan visa vilka framsteg du gör för att nå ditt slutgiltiga mål.

Det är entreprenören Karen X. Cheng som står bakom det hela och det började med att Karen själv ville bli en bättre dansare, för att bli en bättre dansare är det en god idé att studera det rörelsemönster du redan har för att kunna se vad det är som behöver förfinas och så såddes det frö som till slut blev GiveIt100.

Jag har precis skapat mitt konto. Med start i morgon kommer jag under 100 dagar fokusera på att leva hälsosammare. IE äta hälsosammare, inga andra portioner, motionera mer och spendera mer tid utomhus. Det blir intressant 100 dagar, åtminstone för mig, för efter 40 åker vi på All-Inclusive och det kanske är lite illa timeat men det är så det är, det finns säkert nån vattengympa en kan vara med på 🙂