Jag räknade ner till det nya året i dagarna 4 med ngt så festligt som influensa + öroninflammation, inte så himla mycket latjolajbans här hemma alltså. Och den där nyårssupéen vi skulle gått på fick ställas in och istället lagade vi risotto och tittade på film. Ganska mycket typiskt oss ändå.

Och så blev det ju 2013 (första gången jag skriver det). Året när vad som helst kan hända. Helt säkert är det att jag om 29 dagar åker till San Fransisco och därför kan jag helt säkert garantera att om 29 dagar kommer jag bjuda mina kollegor på en syn de aldrig skådat tidigare. Det finns två tänkbara scenarior: 1. tabletterna farbror doktorn skrev ut hjälper = en helt ok resa tillsammans med en lagom apatisk Camilla. 2. tabletterna farbror doktorn skrev ut hjälper inte = en hysterisk Camilla vägrar lämna Landvetter flygplats annat än under avgrundsvrål.

Det ska bli… Spännande?

2012 års
Hiss är en delad lika plats mellan nya bilen och årskorten på Universeum
Diss måste vara stressen. Åt fanders med all stress under 2013!