på inlägget nedanför måste jag säga att jag hade precis innan köpt den obligatoriska morgonkaffen på Espresso House och lyckades tjuvlyssna på hur de anställda där pratade igenom dagens taktik och några poäng hade de allt.

– De har t.ex. plockat bort de stora möblerna som står utanför, smart mest för att de sällan hinner städa undan så ofta som det behövs och för att det alltid parkerar sig folk med 1 000 väskor som man måste krypa över för att nå kön.

– Fixat till displayen så att det var färgglatt och snyggt uppställt.

– Ute på Drottningtorget stor det tre jeppar med kaffetermosar på ryggen och delade ut gratis bryggkaffe.

Himla trevliga saker att göra men jag kan lova att jag inte kommer byta bort Espresso House. För det första är Starbucks på tok för avancerat för mig. Jag gillar kaffe, med mjölk. Punkt. Sen är Starbucks dyra, hutlöst dyra. Så så länge jag ff kan köpa en stor latte med studentrabatt på Mecenatkortet och ändå betala mindre än för vad den lilla latten kostar i ordinarie pris så är jag kvar som trogen kaffeälskare hos Espresso House.