Sen ungefär två månader tillbaka använder Julia Willys blöjor. Men nu är vi på semester och när blöjorna tog slut fick vi anpassa oss till det sortiment som ICA Julita erbjöd = Libero.

Lilla madam väger nu 11 kg så Up&Go nr 5 inhandlades. Så långt allt väl. Så långt har allt jätte bra t.o.m för nu har jag de sista 100 poängen för att kunna beställa den röda kängurun från deras poängshop.

Ett par timmar senare var det dags för blöjbyte. Riva av blöjan från barnet som VÄGRAR att ligga still, riva upp blöjpaketet, parera en dropkick från det vrålande barnet hafsa upp en blöja, på med blöjan, nöjt barn kravlar omkring på golvet, Mamman beundrar mönstret på blöjan (fina giraffer).

Meh, vänta nu!!! Det står en 4a på blöjan?! Kontrollerar paketet. Up&Go nr 5. Men på blöjan bebisen har står det 4. River upp alla blöjor ut det nya paketet och mycket riktigt, en 4 finns att finna på dem alla.

20110721-063516.jpg

20110721-063525.jpg

20110721-063533.jpg

Miss från fabriken eller är det en förpackning av de mytomspunna pirarkopierade blöjorna?