Halvdag i onsdags gav mig långledigt, och OJ vad jag har tagit det lungt och ledigt.

Vi har gjort ganska mycket ingenting förutom att ta det lugnt, med undantag för min vagnhets. Jo serru Mamma har köpt sej en ny vagn 🙂 En vagn jag sagt ganska hårda ord om tidigare men som nu passar oss som handen i handsken. Det bidde en Bugaboo Gecko, blott 8,5 kg mot Crescentens 16 kg. Geckon väger alltså ynka 2,5 kg mer med Julia i än vad gamla vagnen gör tom!

Julia är inte helt nöjd över att sitta fast

Annat som vi gjort när vi tagit det lugnt? Promenerat mycket, mest till Lilla B och snyltat på trädgårdsmöbler och lapat sol. Julia snyltade på poolen idag med, premiär för utomhusbad och som hon gillade det! Inte ett uns av tveksamhet prydde hennes ansikte, ett stort leende däremot och ivrigt paddlande med benen. 🙂

Hon är inte ensam i poolen, mamman står och trycker längs med kanten.